top of page
kleur

Paardenfotografie

Fotoshoot boeken

kleur

Voor de fotoshoot

Paardenfotografie paardenneus met verf

Je wilt graag een fotoshoot boeken, dit doe je via het formulier of gewoon een mailtje! maar hoe gaat het dan verder?

We beginnen met een passende datum en tijd zoeken voor beide partijen. Daarna gaan we verder kijken naar een handige en mooie locatie!

Ik stuur 1 dag van te voren een betaalverzoek voor de fotoshoot+reiskosten, deze mag vooraf of ter plekke betaald worden.

Tijdens de fotoshoot

We hebben afgesproken op een locatie, dit is meestal een parkeerterrein. Ik zorg altijd dat ik ruim op tijd ben en heb dan meestal al een rondje gelopen voor de beste locaties!

Ik overleg dit met jullie en gezamenlijk lopen we naar wat leuke plekjes toe. Meestal probeer ik tijdens een fotoshoot van verschillende omgevingen gebruik te maken om uiteindelijk zoveel mogelijk afwisseling in het resultaat te kunnen bieden!

Tijdens de shoot begeleid ik jullie in wat poses. Ik  zorg dat de foto's er niet geposeerd maar heel natuurlijk uit komen te zien. Dit is mogelijk met ieder paard, ook onrustige of jongen dieren. Jullie mogen zelf natuurlijk ook nog ideeën meebrengen en hier gaan we dan ook mee aan de slag ;)

Na afloop

Wil jij graag een rustige en ontspannen fotoshoot met jouw paard/pony waar de meest magische en liefdevolle foto's uitkomen? Dan ben je aan het goede adres!

Geen idee is te gek en echt alles is mogelijk! Ik zal proberen zoveel mogelijk informatie voor de fotoshoot met jullie te delen maar mocht je toch nog vragen hebben stel deze dan gerust :)

Dit kan via een mailtje of een whatsappje. Ook heb ik onder het kopje contact een boekingsformulier voor een fotoshoot!

 

pony in het amsterdamse bos
kleur

1. Mijn paard gaat de trailer niet op, Kan het ook bij mij op stal?

Dit is zeker mogelijk! Je kan dit zelfs combineren met een stalshoot. Voor meer info hierover kan je mij een berichtje sturen ;)

2. Wat zijn de beste tijden voor een fotoshoot?

In de zomer is dit meestal 2 uur voor zonsondergang of voor de vroege vogels 2 uur na zonsopkomst! Mocht het alleen overdag uitkomen zoeken we een plek uit met veel schaduw!
In de winter is het iets makkelijk en de zon vrij zacht. Tijdstip maakt dan niet zoveel uit als het maar niet te donker is!

3. Wat moet ik aan trekken?
Je moet vooral iets aantrekken waar jij je comfortabel in voelt en jezelf in herkent. Dit kan een jurk of rok zijn maar mag ook een spijkerbroek zijn ;) Voor de foto's is het belangrijk dat wat je aantrekt geen printjes of logos bevat. Ook raad ik felle kleuren af.

4. Moet mijn paard los kunnen staan?

Nee dit is zeker niet nodig! Ik gebruik hier fotografie halsters voor die achteraf makkelijk weg te halen zijn ;) Mocht je twijfelen of je paard aan een fotografie halster kan heb ik ook een touwhalster beschikbaar of is een mooi chique halster ook altijd mogelijk!

5. Wat gebeurd er met slecht weer?
Bij slechte weersvoorspellingen gaan we in overleg en wordt de shoot waarschijnlijk verplaatst!

Faq

Aan het einde van de shoot lopen we gezamenlijk terug of kunnen jullie nog een ritje gaan maken bijvoorbeeld! Meestal staat alles erop in 30/45 minuten, dit is ideaal voor ongeduldige of gespannen paarden. Je merkt dat bijna ieder paarden op een gegeven moment zijn geduld verliest, ik probeer er altijd voor te zorgen dit moment voor te zijn en toch de perfecte foto's te hebben!

Je ontvangt diezelfde avond nog de nabestelpagina met alle onbewerkte foto's en 2 bewerkte foto's! De foto's die je bijbesteld hebben een levertijd van maximaal 4 weken. De nabestelpagina bestaat meestal uit 100 tot 300 foto's, dus altijd wel genoeg keuze! Alle foto's ontvang je op hoge en lage resolutie.

Paardenfotografie
kleur

Tarieven

Hocus Focus pascalle wijnands

49,50

5 foto's op hoge en lage resolutie, waarvan 3 naar keuze.

inclusief:

Onbeperkte fotoshoot tijd en een persoonlijke nabestelpagina met gemiddeld 100/300 foto's om uit te kiezen!

Bijbestellen kan voor 7,50 per foto.

Exclusief 0,19 per km reiskosten vanaf 2314 BA, Leiden

Ik kan niet wachten tot ik jullie op de foto mag zetten! :)

bottom of page