top of page
Kleur website.jpg
kleur

Over mij!

kleur

Hoi! Ik ben Pascalle en ik ben fulltime (dieren) fotografe :) Daarnaast heb ik als bijbaantje nog een vast oppasadresje maar ben ik vooral veel te vinden bij mijn paardjes!

Ik heb 3 paardjes. SiSi (high Seas), LaLa (Alaya) en Witje (Sneeuwwitje). Witje (witte B pony) is al aardig op leeftijd. Als klein meisje ooit leren rijden op haar en daarna overkocht van de manege. We hebben veel bereikt samen maar maken nu vooral heel veel lol samen! Wij kunnen echt lezen en schrijven met elkaar :) SiSi is een merrie van de renbaan (Galop wedrennen), ze heeft een verleden van intensieve topsport en was hier ook erg goed in! Na veel winsten binnen te hebben gehaald mag ze nu genieten bij mij, het doel is omscholen naar allround paardje maar vooral kijken naar wat zij leuk vindt om te doen!
Sisi hebben we samen met haar veulentje Alaya gekocht, we noemen haar afgekort LaLa (omdat dat gewoon heel schattig is!) LaLa haar vader is een top eventing hengst maar we gaan gewoon eerst rustig opleiden en kijken daarna verder naar onze doelen. Mijn paardjes en ik bestaan vooral uit heel veel lol!

De Appaloosa die ook tussen de foto's staat is Dot. Ik heb 4 jaar van Dot mogen genieten en enorm veel geleerd van en met haar! En ze verdient ook even haar stukje tekst hier :) Dot is helaas veelste vroeg overleden op 12 jarige leeftijd aan plotse acute ziekte :( Maar was echt een one of kind paardje <3
De witte kat was Dapper, enkele maanden voor Dot is ook zij overleden. Ze had een tumor in haar longen en heeft nog net de leeftijd van 1 jaar gehaald :(

Ze mocht als boerenkitten mee van de stal waar mijn paardjes staan en ondanks dat ik geen katten mens was heeft Dapper mij daar echt anders naar laten kijken en heeft zij dus ook echt een speciaal plekje verdient :)

Ik heb daarnaast ook een Welsh Terriër Mika, Samen kunnen we heerlijk wandelen of nieuwe trucjes leren. Mika staat ook maar al te graag voor mijn camera! Thuis hebben we nog tamme ratjes, kippen en konijnen. Een echte dierenboel dus!

Ik heb fotograferen zelf aangeleerd en veel geleerd van andere fotografen en dingen uitproberen. Dit doe ik nog steeds graag! Ik ben het liefst altijd bezig met nieuwe dingen leren en dingen doen die ik leuk vindt. Het is ook echt een dream come true dat ik kan zeggen dat ik nu fulltime fotografe ben :)

Ik ben het allerliefste bezig met foto's bewerken. Hier kan ik al mijn creativiteit goed in kwijt en ga ik helemaal mee los. Ik ken het programma Photoshop dan ook echt inside out ;) Mijn stijl kan je herkennen als zacht en magisch en meestal niet al te kleurrijk. Ik maak van iedere foto een nieuw kunstwerk en kan daar uren zoet mee zijn :)

Tijdens de fotoshoot vind ik het super belangrijk dat er rust is en dat jullie echt helemaal jezelf kunnen zijn. Ik neem altijd ruim de tijd voor mijn shoots en zorg altijd dat alles om het dier draait, mooie plaatjes komen er toch altijd wel uit!

Ik leg echt jullie band vast, de mooie en spontane knuffelmomentjes. Dat is mijn passie!

bottom of page