top of page
Kleur website.jpg
Kleur website.jpg

Over mij!

test website.jpg

Hoi! Ik ben Pascalle en ik ben fulltime (dieren) fotografe :) Daarnaast heb ik als bijbaantje nog een aantal oppasadressen maar ben ik vooral veel te vinden bij mijn paardjes!

Ik heb 2 paarden of eigenlijk pony's ;) Dot en Witje. Witje (witte B pony) is al aardig op leeftijd, we hebben veel bereikt samen maar maken nu vooral heel veel lol samen! Dot (appaloosa E pony) is er later bijgekomen. Dot komt uit de jachten in Ierland en vindt veel spannend, samen proberen we veel enge dingen te overwinnen en zo van elkaar te leren en een fijne band te creëren <3

Ik heb daarnaast ook een Welsh Terriër Mika, Samen kunnen we heerlijk wandelen of nieuwe trucjes leren. Mika staat ook maar al te graag voor mijn camera! Thuis hebben we nog tamme ratjes, kippen en konijnen. Een echte dierenboel dus!

Ik heb fotograferen zelf aangeleerd en veel geleerd van andere fotografen en dingen uitproberen. Dit doe ik nog steeds graag! Ik ben het liefst altijd bezig met nieuwe dingen leren en dingen doen die ik leuk vindt. Het is ook echt een dream come true dat ik kan zeggen dat ik nu fulltime fotografe ben :)

Ik ben het allerliefste bezig met foto's bewerken. Hier kan ik al mijn creativiteit goed in kwijt en ga ik helemaal mee los. Ik ken het programma Photoshop dan ook echt inside out ;) Mijn stijl kan je herkennen als zacht en magisch en meestal niet al te kleurrijk. Ik maak van iedere foto een nieuw kunstwerk en kan daar uren zoet mee zijn :)

Tijdens de fotoshoot vind ik het super belangrijk dat er rust is en dat jullie echt helemaal jezelf kunnen zijn. Ik neem altijd ruim de tijd voor mijn shoots en zorg altijd dat alles om het dier draait, mooie plaatjes komen er toch altijd wel uit!

Ik leg echt jullie band vast, de mooie en spontane knuffelmomentjes. Dat is mijn passie!

bottom of page