top of page
kleur
kleur

Kattenfotografie

Een fotoshoot met je kat? Misschien nooit over nagedacht of denk je dat het onmogelijk is ;) Toch doe ik geregeld fotoshoots met katten! Het is geen makkie, maar met wat tijd en geduld komen er altijd hele mooie foto's uit. Misschien juist wel de mooiste spontaanste foto's van hele sierlijke dieren.

De fotoshoot vind buiten plaats. Dit kan een ruime tuin zijn, park in de buurt of een locatie in overleg. Alles is hierin mogelijk! De kat hoeft natuurlijk niks te kunnen. Meestal gaan we samen met wat plekjes en voer kijken wat lukt. Ook kunnen jullie samen op de foto en zal ik jullie in wat poses begeleiden.

De avond na de fotoshoot zal ik de persoonlijke uitzoek galerij toesturen. Deze bevat ongeveer 100 tot 300 onbewerkte foto's waar jullie uit kunnen kiezen en 2 bewerkte foto's gekozen door mij :) De gekozen foto's die bewerkt zullen worden hebben een levertijd van maximaal 4 weken.

Voor meer informatie over mij of over de fotoshoot kan je terecht op een van de andere pagina's op mijn website. Of neem gerust even contact met mij op! Ik help je graag verder :)
 

Fotoshoot boeken

Tarieven

Hocus Focus pascalle wijnands

49,50

5 foto's op hoge en lage resolutie, waarvan 3 naar keuze.

inclusief:

Onbeperkte fotoshoot tijd en een persoonlijke nabestelpagina met gemiddeld 100/300 foto's om uit te kiezen!

Bijbestellen kan voor 7,50 per foto.

Exclusief 0,19 per km reiskosten vanaf 2314 BA, Leiden

Ik kan niet wachten tot ik jullie op de foto mag zetten! :)

bottom of page