top of page
test website.jpg

Welkom bij Hocus Focus!

Met veel passie fotografeer ik honden en paarden. Met de fotografie kan ik mijn creativiteit goed kwijt en dat doe ik dan vooral in mijn herkenbare bewerkingsstijl. Mijn stijl word vaak benoemt als Mysterieus en magisch en vandaar de naam. Neem vooral rustig een kijkje op mijn website en stuur mij gerust een berichtje met vragen. Ik kijk er naar uit jullie sprookje compleet te mogen maken!

27-10-2020 Noura en Moos282-bewerkt-bewe
DSC_5360-bewerkt-bewerkt.jpg
Kleur website 2.jpg

Dit ben ik!

Hoi! Ik ben Pascalle Wijnands. Ik ben 18 jaar oud en heb een enorme passie voor fotografie! Het begon eigenlijk al als klein meisje en als ik er nu op terug kijk zie ik wel dat dit al lang geleden is ontstaan;) Met mijn favoriete app op mijn telefoon bewerkte ik elke foto die ik had gemaakt. Ik speelde met filters en wat schuifjes en was altijd enorm trots op het resultaat. Later had ik het enorm naar mijn zin om met een systeemcamera op vakantie te gaan en uiteindelijk kwam dan de spiegelreflex van mijn moeder uit de kast. Mijn moeder heeft ook veel kennis over de fotografie dus zodra ik die spiegelreflex camera in mijn handen kreeg werd mij ook gelijk geleerd hoe ik het beste eruit moest halen. Dit heeft mij later heel veel profijt gegeven en met veel vragen kan ik nog steeds bij haar terecht <3 Heel enthousiast ben ik begonnen met fotograferen. Ik fotografeerde alles en zei nergens nee tegen, maar mijn al bestaande dierenliefde kreeg weer de overhand en dierenfotografie vond ik het allerleukst! En zo kwam ik hier, Dierenfotograaf, die nog steeds graag leert en groeit :) Ik ben daarom ook druk bezig met mijn opleiding fotografie, want je bent nooit uitgeleerd!

Mijn dierenliefde, tja... Die is groot ;) Om te beginnen ben ik trotse eigenaar van mijn 2 pony's, Dot en Witje. Een wereld zonder ze kan ik mij echt niet voorstellen. Ik probeer met mijn paarden echt een team te vormen en samen beslissingen te nemen. Ik heb ook een hond, want ja, Paardenmensen zijn hondenmensen en hondenmensen zijn paardenmensen ;) Mika is een welsh terrier en ook dat is echt mijn maatje. We kunnen echt genieten van nieuwe kunstjes leren of lekker spelen. Ook geniet hij ervan om in mijn bed te slapen, ookal lig ik er dan soms buiten ;) Als je dacht dat dat wel genoeg was hebben we ook nog 7 konijnen en wel meer dan 20 tamme ratten. Dus ja, de keuze voor dierenfotografie was wel voor de hand liggend ;)

Ik sta zelf niet graag voor de camera dus ik vond er achter wel een mooi plekje. Ik kan mij goed inbeelden hoe het is om ervoor te staan en dat helpt om jullie ontspannen op de foto te zetten. Want ik zet jullie graag op een natuurlijk manier op de foto, een manier waar je jezelf echt in herkent. Spontane en vrolijke beelden die jullie als team laten zien en waar je van gaat glimlachen als je de foto's ontvangt. Ik probeer altijd iets unieks te brengen in foto's en echt alle creativiteit erin te stoppen die ik heb. Met mijn bewerkingsstijl onderscheid ik mij van veel fotografen, een zachte, grijze, mysterieuze en magische stijl. Een echt sprookje, maar dan net wat anders dan anders. Want ja, hoe zou het leven zijn als alles en iedereen maar hetzelfde is ;)

Als je meer vragen hebt over mij mag je dat natuurlijk gewoon mailen, Het is altijd fijn om te weten wie jouw mooie momenten gaat vastleggen :)

Kleur website 3.jpg

Paarden portfolio

kleur website 4.jpg

Fotoshoot

Tijdens mijn fotoshoot vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is. Dit zorgt voor leuke spontane foto's maar geeft ook voor beide een goed gevoel! Ik hou rekening met wat jullie aankunnen en ga daar mee aan de slag. Ik probeer altijd net wat anders te creeeren dan veel andere zouden doen en dat maakt mij en mijn foto's uniek. Daarbij begeleid ik jullie fijn en rustig door de shoot heen en word het boven alles gewoon een gezellige dag!

Ben je nieuwschierig geworden? Stuur mij een berichtje voor een pdf'je vol met informatie over de shoot. Hierin word uitgebreid besproken wat je krijgt en wat de werkwijze is. Hier zitten natuurlijk geen verplichtingen aan gebonden, het is volledig vrijblijvend!

Informatie opvragen kan hier beneden!

kleur website 5.jpg

Honden portfolio

Contact

Bedankt voor je bericht! Je krijg zo spoedig mogelijk antwoord.

bottom of page